IMG_0104_small

Hektisk byggeaktivitet i Havøysund

Hvor du enn snur deg i Havøysund ser du byggeaktivitet. Denne aktiviteten vil fortsette langt utover høsten. Torget er blant annet et av områdene som gjennomgår store forandringer.

Torget i Havøysund skal i all hovedsak være ferdig i år. De siste skiferhellene blir lagt ned i løpet av september. I juli blir det satt ned trær og i august plantes 2000 busker. Vi håper å få asfaltert parkeringsplassen utfor coopen i midten av juli.

De fem nye psykiatriboligene med felles areal skal være ferdig til innflytning 1. desember. Psykiatriboligene bygges i tilknytning til Daltun.

Bybo Hammerfest sine nye leiligheter i Vannkumdalen skal være ferdig i november. For første gang får vi et borettslag i Havøysund, Vannkumdalen borettslag. Det er kun en leilighet ledig.

Måsøy kommune bygger et klippfisktørkeri på fyllingsområdet i Havøysund. Byggestart er i juli og prosjektet skal være ferdig i februar 2007.

Serviceplassen i Havøysund er et turistveiprosjekt. Her blir det tømmeplass for bobiler og parkeringsplasser med strømuttak. Plassen asfalteres i løpet av juli.

Skolen i Havøysund gjennomgår flere forandringer. Det skiftes blant annet ut dører innvendig og alle elevene får nye arbeidsplasser. Naturfagsalen, formingsalen og sløydsalen blir pusset opp og det blir kjøpt inn masse nytt ustyr for bruk i disse rommene.

IMG_0104
Torgområdet i Havøysund
IMG_0086
Torgområdet med parkeringsplass foran rådhuset
IMG_0092
Fem nye psykatriboliger med felles areal bygges i tilknytning til omsorgsboligene
IMG_0097
Bybo Hammerfest bygger åtte nye leiligheter i Vannkumdalen
Fyllinga klippfisktørkeri
Det blir byggestart på klippfisktørkeriet i begynnelsen av juli på fyllingsområdet i Havøysund
Serviceplassen
Serviceplass for turister og bobiler skal asfalteres i midten av juli
Skole og ballbinge
Opprusting av skolen har startet

Skjema