bærforedling 1[2]

Kompetansenettverket for lokalmat i nord inviterer til digitalt kurs i februar: i bærforedling.

Digitalt kurs i foredling av bær og rabarbra 9 - 11 februar.

Kursdag 1: 09. februar kl. 12.00 - 17.00

Praksisdag: 10. februar. Øvelser  på eget kjøkken - gjøre oppgaver

Kursdag 2: 11. februar kl. 10.00 - 15.00

 

Et kurs for alle som foredler bær til syltetøy, geleer, chutney og saft.

Et «må-kurs» for alle i bransjen og et kurs som gir god fagkunnskap. Foredling gjelder både innhøstede ville bær, hagebær og rabarbra.                               

 

Pris: kr 1 990,-

Påmeldingsfrist: 1. februar

 

For mer informasjon og lenke til påmelding se her: https://nibio.pameldingssystem.no/digitalt-kurs-i-foredling-av-baer-og-rabarbra

Følg gjerne Kompetansenettverket på facebook: https://www.facebook.com/lokalmatinord/           

Skjema