kystkorpset_ingressbilde

Korpstreff som traff

Det ble en stor korpshelg i Havøysund med nærmere 100 deltakere fra Havøysund, Honningsvåg og Hammerfest. Kystkorpset avrundet helga med en fabelaktig konsert.
kystkorpset  1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærmere 100 deltakere med stort og smått deltok på korpshelga i Havøysund. Det var korpsdeltakere fra Havøysund, Honningsvåg og Hammerfest, aspiranter fra Havøysund, drilljenter fra Hammerfest og 10-12 instruktører som var med.

Kystkorpset stilte med ca. 80 stk på den times lange konserten på søndag. Korpset som består av korpsdeltakere fra de tre stedene, ble ledet av Evy Stabell, Havøysund, og Odd Harald Mathisen, Honningsvåg.

Ved ankomsten fikk kystkorpsdeltakerne utlevert noter til 8 nye stykker. Disse skulle innøves i løpet av fredag, lørdag og søndag. Disse åtte melodiene ble framført på konserten på søndag;

"STATE CENTER", "RING RING", "KING OF THE ROAD", "YOU RAISE ME UP", "WHAT A WONDERFUL WORLD", "RIVER SONGS", "COOL BLUES FOR SAXOPHONES" og "UT PÅ TUR". Aspirantene spilte "Per og lille Karen" og "Blomster små".

Hvor mange tilhørere det var på samfunnshuset under konserten er vanskelig å si, men at det var godt over hundre er sikkert og mange måtte nøye seg med ståplass.

Evy Stabell, kulturskolerektor og dirigent for kystkorpset, er strålende fornøyd med helga. "Ei sånn samling gir korpsene et stort musikalsk løft. Når vi blir et så stort korps, kan vi spille stykker vi ellers ikke har mulighet til med våre små besetninger på hvert vårt nes." Hun understreker også den fabelaktige innsatsen som foreldrene gjør i forbindelse med et slikt arrangement. "All honnør til foreldrene", sier hun.


Bildene under viser kystkorpset under konserten:
kystkorpset  2

























kystkorpset  3























kystkorpset  4























kystkorpset  5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er tre av aspirantene:
kystkorpset  6

Skjema