Krafttak mot kreft 2006

Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon gikk av stabelen søndag 12. mars i Måsøy kommune.
Informasjon fra LC Havøysund:

Lions Club Havøysund hadde påtatt seg organiseringen av bøssebærere i Havøysund og distriktet.  Likeså  hadde vi kontakt med de fleste bedrifter i kommunen med oppfordring om bidrag til aksjonen hvor tema var kreftforskning.

Bidragene fra årets krafttak mot kreft går til kreftforskning, fordi det er nødvendig med kunnskap for å stille tidligere diagnose, gi bedre og mer effektiv behandling og sørge for at de som lever med en kreftsykdom får et godt liv.  Nå overlever mer enn halvparten av de som rammes av kreft.

Kreftforeningen finansierer to tredjedeler av norsk kreftforskning uten offentlig støtte.  Den innsatsen som legges ned fra ildsjeler rundt om i landet er helt avgjørende for å opprettholde kreftforeningens arbeide.

Forskning er vårt fremste våpen i kampen mot kreft og hver dag skjer det små fremskritt.

Bøsseaksjonen i Havøysund og distriktet innbragte vel 25.000,- kroner som må sies å være meget bra.  Eventuelle bidrag fra bedrifter går direkte til kreftforeningens innsamlingskonto og kommer i tillegg til bøsseaksjonen.

Aksjonsgruppa i LC Havøysund vil få takke alle givere i Måsøy kommune for støtten, alle bøssebærere i Havøysund og distriktet for en kjempejobb i regn og på glattisen.  Heldigvis gikk det bra med både armer og ben.  En takk også til LHL som stilte "hjertestua" til vår disp. under aksjonen.

Hilsen Arne Mikkelsen, LC Havøysund.

Du kan lese mer om Krafttak mot kreft på kreftforeningen.no.

Skjema