Ledig stilling som teknisk sjef

Måsøy kommune har ledig spennende og utfordrende stilling som leder av teknisk etat. Stillingen er ledig fra 16. juni 2006. Søknadsfristen er 28.februar 2006.

Måsøy kommune har ledig spennende og utfordrende stilling som leder av teknisk etat. Teknisk etat er en av tre resultatenheter som er direkte underlagt rådmannen. Teknisk sjef inngår i rådmannens ledergruppe. Stillingen er på åremål og er ledig fra 16. juni 2006.

 

Teknisk sjef skal være en aktiv pådriver i å videreutvikle kommunen, både innen egen etat og gjennom arbeid i ledergruppen.

 

Teknisk etat har totalansvar for områdene vei, vann, avløp, renovasjon, vedlikehold, park, arealplanlegging, miljø, kart, oppmåling, byggesaker, og er forurensningsmyndighet. Det må påregnes deltagelse i kommunens brannordning. Stillingen er meget selvstendig.

 

Teknisk sjef må være serviceinnstilt da stillingen medfører mye kontakt med næringslivet og publikum. Stillingen har ansvaret for saksutredninger for bl.a. fast utvalg for plansaker og teknisk komité.

 

Vi ønsker en leder som:

  • har høgskole/universitetsutdanning innfor et eller flere av fagområdene, fortrinnsvis innenfor bygg, anlegg eller vei.
  • har evnen til å arbeide målrettet og selvstendig
  • har evnen til å tenke helhet
  • er løsnings- og utviklingsorientert
  • er dyktig i kommunikasjon og samarbeid
  • har ledererfaring og erfaring med økonomistyring og administrasjon

 

Lønn etter avtale. Tilsettingen skjer i hht gjeldende lover, reglement og tariffavtale. God pensjonsordning i KLP. Måsøy kommune er i tiltakssonen, les om personrettede tiltak på nettsiden: www.tiltakssonen.net

 

Nærmere opplysninger om stillingen, kontakt rådmannen, tlf. 78424800, leif.vidar.olsen@masoy.kommune.no. For nærmere informasjon om Måsøy kommune se: www.masoy.kommune.no.

 

Søknadsfrist: 28. februar 2006.

 

Søknaden sendes til Måsøy kommune, 9690 HAVØYSUND.

 

Skjema