Ledig stilling som ungdomskonsulent

Ungdomskonsulent: 50 % stilling som konsulent innen ungdomsarbeid i Måsøy kommune er ledig f.o.m. 1. mai 2008. Foreløpig er det et vikariat fram til 31.12 2009, men med muligheter for forlenging og/eller fast tilsetting.

Måsøy kommune ønsker at ungdom skal oppleve kommunen som en attraktiv og ungdomsvennlig kommune, med tydelig fokus på ungdom og ungdomsarbeid. Vi søker nå etter en person som kan være med på å videreutvikle ungdomssatsningen i kommunen.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være å lede og videreutvikle kommunens ungdomsarbeid i henhold til budsjett og planer, planlegge og gjennomføre ungdomsarrangement – ofte i samarbeid med klubbleder og /eller kulturkonsulent. Videre vil det være noe saksbehandling for Ungdomsrådet og Oppvekst komitéen.

Til stillingen ønskes en person med høyere utdanning, fortrinnsvis innen barne- og ungdomsarbeid, innsikt i arbeidsområdet og erfaringer fra arbeid med ungdom. Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper som evnen til samarbeid, nytenking og resultatorientert arbeid.
Som øverste ansvarlige for ungdomsklubben blir det en del ettermiddags-/kveldsarbeid.

Stillingen er plassert i stillingskode 6559 Konsulent.
For stillingen: Tilsettings- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.
Den tilsatte må legge fram politiattest.
Alle som bor og arbeider i Finnmark får nedskrevet studiegjeld og et spesielt skattefradrag. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig.
Nærmere opplysninger om stillingene fås ved å kontakte kulturkonsulenten (tlf. 78 42 48 34) eller kultur- og oppvekstsjefen i Måsøy kommune (tlf. 78 42 48 31).

Søknadsfrist: Mandag 28.04.08.

Søknad med bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes:
Måsøy kommune, Kultur og oppvekst, 9690 Havøysund.    

Skjema