Ledige lærerstillinger i Måsøy kommune

Havøysund skole: En fast stilling, ett vikariat. Gunnarnes skole: Rektor,delstilling lærer (kan komb. med delstilling vaktmester). Høttenbarnehage: Inntil 2 vikariater pedagogisk ledere. Søknadsfrist: 28.03.08.

Havøysund skole.
Det er ved skolen ledig én fast stilling og ett vikariat som lærer for skoleåret 2008/2009. 
Havøysund skole er en 1-10-skole med rundt 160 elever og ligger i kommunesenteret.
Skolen har et godt utviklet samarbeid med Måsøy kulturskole, som inneværende år har ca. 80 elever fordelt på 110 elevplasser. 

Vi ønsker fortrinnsvis allmennlærere – og våre fagønsker er primært mat og helse, engelsk, kunst og handtverk, musikk og norsk. Det vil også være en fordel om søkere kan tenke seg kombinasjonsstillinger grunnskole/kulturskole/videregående skole (LOSA). 

Kulturskolen gir pr i dag tilbud innenfor gitar, piano, korps, sirkus, teater og kunst. I tillegg er det ønskelig å komme i gang med tilbud som band og dans. Søkere som kan tenke seg å jobbe med noen av de nevnte tilbudene bes spesifisere det i søknaden.
 
Gunnarnes skole. 
Gunnarnes skole er en 1-10-skole med 2 elever (7. og 9. årstrinn) skoleåret 2008/2009. Skolen ligger på Gunnarnes på Rolvsøy, et eldorado for friluftslivs-interesserte. Det er ved skolen ledig:
1. Fast stilling som rektor. Det ligger 17,5 % administrasjon til stillingen.   

2. Delstilling som lærer (ca. 40 %). Denne delstillingen kan kombineres med en 50 % vaktmesterstilling, som er ledig fra 01.08.08. Mer info om denne kan fåes ved henvendelse til teknisk sjef (tlf. 78 42 47 91).

Utdanning lærerstillingene: Allmennlærer som kan dekke opp flest mulig av fagene. Egnethet, samarbeidsvilje og evne til kreativ ledelse forventes. 

Høtten barnehage.
Det kan bli ledig inntil 2 vikariater som pedagogisk ledere for barnehageåret 2008/2009, men med muligheter for senere faste stillinger. Høtten barnehage er en 4-avdelingsbarnehage og ligger i kommunesenteret Havøysund.
Barnehagens motto er ” I Høtten barnehage e det godt å gå – for store og små” og vi satser på å gi barna ”opplevelser som gir glede, læring og tilhørighet.”

Vi bruker den fantastiske naturen vi har i umiddelbar nærhet og et positivt nærmiljø for å oppnå dette. Vi ønsker å være mye på turer, og er opptatt av at barna skal være stolte av kystkulturen og fiskeværet de vokser opp i.
Barnehagen har 12 ansatte, og arbeidsmiljøet er preget av latter og humor.
Gjennom RSK Vest-Finnmark får personalet tilbud om kompetanseheving via kurs og etterutdanning, noe som gir svært gode muligheter for faglig vekst og utvikling.

Vi ser etter positive, løsningsorienterte og sosialt anlagte personer, som liker utviklingsarbeid og friluftsliv. Menn oppordres til å søke. Dersom førskolelærere ikke rekrutteres til stillingene, kan det bli aktuelt å konstituere barne- og ungdomsarbeidere med lang yrkes- og ledererfaring, evt. andre med relevant utdanning der personlig egnethet og formell kompetanse på områder barnehagen ønsker (bl.a. friluftsliv, musikk og drama) vil bli vektlagt

Pedagogiske ledere plasseres i stillingskode 7637 Pedagogisk leder med krav om førskolelærerutdanning.
Nærmere opplysninger kan fås ved å kontakte styrer i Høtten barnehage, (tlf. 78 42 52 82) eller kultur- og oppvekstsjef i Måsøy (tlf. 78 42 48 31).

For stillingene: Tilsettings- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.
De tilsatte må legge fram politiattest. Alle som bor og arbeider i Finnmark får nedskrevet studiegjeld og et spesielt skattefradrag. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig.

Nærmere opplysninger om lærerstillingene fås ved å kontakte rektor ved Havøysund skole (tlf. 78 42 45 12) ev. rektor Måsøy skole (tlf. 78 42 52 72) eller kultur- og oppvekstsjefen i Måsøy kommune. (tlf. 78 42
48 31).
 
Søknadsfrist: Fredag 28.03.08.

Søknad med bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes:
Måsøy kommune, Kultur og oppvekst, 9690 Havøysund.    

Skjema