Lilleguttene

Lilleguttene kjempet, men tapte

Det gikk ikke lilleguttene sin vei når de spilte to seriekamper på Havøysund stadion søndag. Havøysund møtte først Indrefjord. Senere spilte de mot Honningsvåg. Havøysund spilte til tider jevnt mot begge lagene, men måtte gi tapt til slutt.
Lilleguttene

Havøysund hadde ikke den nødvendige flaksen på sin side denne søndagen. Selv om det ble relativt store tap i begge kampene, kunne resultatene gått Havøysund sin vei. Lilleguttene våre slo an tonen i den første kampen ved å score det første målet. Kampen utviklet seg jevnt utover i første omgang, men det virket som om forsvaret ble for ivrig. Det ble for åpent bak hos oss. Indrefjord vant 8-2, men med nødvendig flaks og kanskje litt mere trening på kondisjon, vil det gått mye bedre.

Den andre kampen var mot Honningsvåg. Utviklingen i denne kampen  var på samme måte som den første. Havøysund spilte like godt som Honningsvåg i begynnelsen, men  fikk utover i første omgang mange mål mot seg. På starten av andre omgang  viste allikevel Havøysund styrke ved å spille like sterkt som motstanderen, men så raknet det. Havøysund tapte 14-2.

Det er kanskje noen ting som Havøsyund laget må øve mere på. De må prøve å bruke hele bredden på banen, trene mere kondisjon og jobbe med å bli sikrere bak.   

Lilleguttene
Her blir det mål til Indrefjord
Lilleguttene
Trener Ruben Johansen gir sine beskjeder før neste omgang mot Indrefjord.
Lilleguttene
Tøff situasjon foran mål.
Lilleguttene
Honningsvåg har en kjempesjanse.
Lilleguttene
Havøysundkeeperen med en kjemperedning

Skjema