Måsøy kommune sin selvbetjeningsportal er nå tilgjengelig for bruk.

Selvbetjeningsportalen er en portal hvor du som innbygger har mulighet til å få utført tjenester mot det offentlige - både kommunale og statlige tjenester. I portalen vil du blant annet kunne sende inn skjema elektronisk og få et arkiv over dine innsendte saker. I dag inneholder portalen rundt 70 kommunale tjenester, som i hovedsak er elektroniske skjema. Tjenesteomfanget vil imidlertid bli kontinuerlig videreutviklet, og i løpet av vinteren ventes en rekke spennende tjenester å bli lagt inn i portalen.

For å få maksimalt utbytte av portalen anbefaler vi at du registrerer deg som bruker. Til det må du ha ditt fødsels- og personnummer, samt en egen e-postadresse. Brukere som er registrerte og logget inn, vil oppleve økt funksjonalitet og vil etter hvert ha tilgang på flere tjenester. Du kan se demonstrasjoner av hvordan du registrerer deg som bruker, og hvordan du tar i bruk en tjeneste i portalen. Disse demonstrasjonene er tilgjengelig via fanekortet Brukerstøtte.

Skjemaene som til nå har vært tilgjengelig på denne hjemmesiden er nå fjernet. Du finner selvfølgelig alle disse skjemaene i portalen, men disse ser ikke ut som de "gamle" skjemaene. Tiden med å laste opp et PDF-skjema på skjermen, skrive den ut, fylle ut skjemaet og sende det inn i posten er forbi - nå skal innbyggeren "veiledes" i søknadsprosessen og kunne sende inn søknaden elektronisk! Husk at du alltid kan ta i bruk en tjeneste (for eksempel et søknadsskjema) uten å logge deg inn, men da vil du ikke få det innsendte skjemaet i ditt skjemaarkiv.

Nettadressen til selvbetjeningsportalen er https://portal.masoy.kommune.no. Du vil finne en link til denne portalen via denne hjemmesiden.

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til. Trenger du hjelp så kan du ta kontakt med servicesenteret på tlf. 78424800 eller via nettprat.

Skjema