Måsøy kulturskole i samarbeid med skolekorpset viser Nattergalen

Torsdag 27. april arrangerer kulturskolen og skolekorpset forestillingen Nattergalen.
Pressemelding fra Måsøy kulturskole

Årets storsatsing i Måsøy kulturskole er ei teatersirkusakrobatikkmusikkdanskunst forestilling som vises i polarhallen torsdag 27.april kl. 18.00.

Vi har tatt utgangspunkt i H.C. Andersens eventyr "Nattergalen", og har laget et eget manus der vi har skrevet inn alle våre elevgrupper.

Musikken er komponert av en av lærerne i kulturskolen, Alfred Stabell, og er laget slik at den til enhver tid følger det som skjer på scenen.

Forestillinga er absolutt verdt omtale. Det som er spesielt er nettopp det at vi klarer å inkludere alle våre elevgrupper i ei forestilling som forteller et eventyr fra a til å. Vi opplever nattergalen som synger så vakkert men er litt grå å se til i en dansende fløytist med sitt følge (dansegruppa). Vi møter den morsomme narren i en av våre sirkuselever på enhjulssykkel. Den kunstige nattergalen som er vakker å se på men som ikke synger like fint som originalen har kunstelevene ivaretatt gjennom sine vakre fugler laget i forskjellig materiale. Når hoffmannen leter etter nattergalen i skogen treffer han flere vesener før han finner det han leter etter. Her får vi se sirkusartister og akrobater i fri utfoldelse både i luften og på gulvet. Når kongen er nær ved å dø møter vi døden og hans følge i en skummel scene spilt av teater og sirkuselever på stylter kledd i svart og med skumle masker. Alt akkompagnert av musikk som passer til handlinga på scenen.

Anvarlig: Måsøy kulturskole v/rektor Evy B. Stabell
regiansvar: Lisbeth Seppola

Skjema