Majoren trives i Havøysund

Major Kåre som nå er pensjonist, trives godt i Havøysund. Han er her fem til seks dager hver høst for å samle inn penger til Frelsesarmeen. Givergleden er stor, forteller han.
Majoren Frelsesarmen_550x413

Major Kåre Georgsen i Frelsesarmeen har vært i Havøysund denne uka og samlet inn penger til Frelsesarmeen. Han har vært her siden 1992, og han forteller at Havøysund er en av de plassene hvor han blir svært godt mottatt. Det er trivelige folk her. Alle er så positive. Litt forsiktig forteller han at det nok er her i Havøysund han får inn mest penger sett i forhold til innbyggertallet.

Selv om det koster 10-15% av inntektene å reise rundt å samle inn penger, er dette svært lønnsomt for Frelsesarmeen. Han har fått inn 25 tusen kroner på de dagene han har vært her. Pengene går til Frelsesarmeens arbeid generelt. Pengene er ikke øremerket. Han er svært takknemlig for den store givergleden i Havøysund, og han fremhever også hotellet hvor han får billig overnatting.

Majoren er nå pensjonist og har trappet ned sin reisevirksomhet. Denne høsten har han vært på to lange reiser i Finnmark, hver på ca. en måned.

-Jeg kommer tilbake neste år dersom helsa holder, forteller han, og du må hilse alle fra meg og si tusen takk.

Skjema