IMG_4623_150x100

Nytt fra kulturskolen

Måsøy kulturskole er nå godt i gang med arbeidet innenfor flere kunstområder, og i november og desember vil vi vise deg noe av det vi har arbeidet med. Du vil ha mulighet til å oppleve linedance, pianokonsert med unge pianister, teater og korpskonserter på tradisjonelt og utradisjonelt vis.
Velkommen skal du være!

fugl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturskolen er nå godt i gang med alle sine grupper, og nå fremover vil vi kunne vise dere en del av det vi har arbeidet med i høst.

KUNST: I foajèen ved samfunnssalen har vi et utstillingsmonter der det til enhver tid vil være utstillinger fra barnekunst og kunstverkstedelevene våre. Ta en titt der når du er på øvelse, trening, bridge eller lørdagskafè. Det er også mulig å stikke innom der på dagtid på hverdagene hvis du går forbi (mellom 09.00 og 11.00 eller mellom 12.30 og 15.30)

MUSIKK: Havøysund musikkforening har vi et godt samarbeid med, og de har konsert nå førstkommende lørdag 11.11 kl. 13.30. Vi har mange elever som spiller piano, og de fleste av dem begynte å spille nå i høst. De vil holde en liten konsert på Daltun torsdag 7.desember. Følg med oppslag når det nærmer seg.

MUSIKK OG TEATER: Lørdag 2. desember er det klart for skolekorpsets julekonsert. Variert julemusikk vil bli presentert i en litt utradisjonell ramme. Kulturskolens teaterlekelever vil binde sammen konserten med små teaterinnslag. Absolutt noe du bør få med deg for å komme i skikkelig julestemning!

DANS: To dansegupper er i full gang hver mandagskveld, og de yngste legger opp til en visning på hotellet lørdag 25. november. Da får du se fengende linedance med 8 jenter på 10 og 11 år. Følg med oppslag når det nærmer seg!

Skjema