kart

Nytt tjenestetilbud: kartinnsyn for publikum!

Måsøy kommune har gjennom et felles serviceprosjekt i Vest-Finnmarkregionen fått på plass kartinnsyn på denne hjemmesiden.

Innsyn i kartdata får du ved å følge linken i hovedmenyen, Om Måsøy kommune - Kartinnsyn.

I kartprogrammet kan du blant annet zoome deg ned til din egen eiendom, og du kan ta utvalg på ulike typer kartverk (som for eksempel satelittfoto). Merk at Måsøy kommune ikke har  flyfoto (ortofoto) tilgjengelig i kartprogrammet. Ytterligere kartdata, som scooterløyper og plandata, vil tilgjengeliggjøres fortløpende.

Alle kommunene i regionområdet (Måsøy, Kvalsund, Loppa, Hasvik, Nordkapp, Hammerfest og Alta) implementerer i disse dager denne løsningen til glede for publikum og næringsliv. Kartprogrammet er imidlertid bare en del av et større serviceprosjekt som er iverksatt av Vest-Finnmark regionråd. Til høsten lanseres en omfattende selvbetjeningsportal som kan benyttes av alle innbyggerne i Vest-Finnmark. Denne selvbetjeningsportalen vil inneholde en sikker pålogging med personifiserte sider, hvor innbyggeren blant annet får tilgang på en mengde elektroniske skjema, samt innsyn i egne faktura.

Les pressemelding fra prosjektledelsen i serviceprosjektet om digitale kart (PDF)

 

Skjema