Per Ravn Omdal

Per Ravn Omdal ble imponert

Det var flere ting som imponerte Per Ravn Omdal da han besøkte Havøysund onsdag 16. april. Han hadde møte med kommunen og fotballstyret i Havøysund IL, han så på anleggene og han brukte mye tid i Polarhallen for å se de ivrige fotballspillerne til Havøysund idrettslag.

- Dette er imponerende, sa Per Ravn Omdal. Det er utrolig hvor mange spillere dere har, hvor ivrige og hvor teknisk flinke de er.

 

Han var også svært imponert over plasseringen av anleggene og aktiviteten i og rundt dem.

 

Han tok seg tid til å prate med en del av spillerne. Det var småjentelaget og småguttelaget som ble viet mest tid fra hans side.

 

Per Ravn Omdal er ansvarlig for Bend It Cupene i Norge. Det var i forbindelse med dette at han kom hit. Havøysund IL og  HIF/Stein samarbeider om å arrangere Bend It Cup i fotball i Havøysund. Det planlegges at arrangementet skal bli adskillig større i år. Det betyr at det arbeides med å få mange flere lag hit.

 

Besøket i Havøysund startet med et møte på rådhuset. Ordføreren  reklamerte for Måsøy kommune ved å gi han en gave som er produsert her, nemlig honning fra Rolvsøya.

 

 

Per Ravn Omdal ble glad for den store interessen for ballbingen.
Per Ravn Omdal ble glad for den store interessen for ballbingen.
Omdal koste seg i Polarhallen sammen med blant annet leder i fortballgruppa Roy Arne Andersen
Det var stor stemning i Polarhallen. Omdal koste seg svært sammen med ivrige fotballspillere.
Småjentelaget
Småjentelaget fikk en lang prat med Omdal.
Han spurte småguttelaget om hvor mange aktive jenter som spiller fotball i Norge.
Hvor mange aktive jentespillere er det i Norge, spurte Omdal småguttene. Svaret er 110.000. Totalt er det 380. 000 aktive fotballspillere i Norge.
Omdal fikk servert kongekrabbe. Her er han sammen med representantene for Hif/Stein og nesten hele styret i fotballgruppa.
Møte mellom Omdal, representantene fra Hif/Stein og nesten hele fotballstyret. Omdal koste seg med kongekrabbe sponset av Tobø Fisk AS.
Omdal fikk gave av ordføreren. Honning fra Rolvsøya.
Ordføreren overrakte Omdal honning fra Rolvsøya.
Representantene fra Hif/Stein.
Representantene fra Hif/Stein.

Skjema