Rolvsøydagene

Sommeren 2006 blir det Rolvsøydaga fra den 17. til den 23. juli. Les mer om årets happening, og se bilder fra fjorårets aktiviteter.

Rolvsøydagene 2006

Viktig melding til alle Rolvsøyværinger eller de som har tilknytning til Rolvsøy på noen måter. Sommeren 2006, fra den 17. til den 23.juli blir det Rolvsøydaga. Kall det gjerne "hjemkommerdaga" kor du kan møte familie, venner, mimre og gå på gamle stier.

Det er viktig å la "jungeltelegrafen" gå slik at alle Rolvsøyværinga får informasjon slik at de kan sette seg på ferie, bestille billetter etc. Send derfor denne meldingen videre til alle du vet har tilknytning til Rolvsøya.

En varm hilsen til alle Rolvsøyværinga rundt omkring i verden. Kom hjem!!
 
Kontaktpersonen for Rolvsøydagan 2006 er Mette Olsen . Hva vi får til er opp til oss Rolvsøyværinger da vi trenger hverandre både i forberedelser og under selve Rolvsøydagan.

Ønsker du å være med i komiteen som planlegger innholdet i Rolvsøydagan? Kontakt Mette på telefon 784 23 339.

Rolvsøydagene 2005

Låvesalg
Rolvsøys befolkning takker Olaug og Birger Melhus som har funnet på dette artige arrangementet i Nordhavn. Rariteter og snurrepiperier var å få kjøpt, og var flott oppsatt i stall og kubås. Mange fastboende, hytte- og feriegjester møtte opp til stor glede for vertskapet. Det var gøy og hilse på den flotte nissefamilien på låven. For barna var det stor stas med kyllinger, høner og kaninene på tunet. Velkomstskiltet på jordet varmet, takk, og tusen takk for gode vafler, saft og kaffe.

låvesalg nisser
Nissefamilien var til salgs!
Hattens dag/auksjon/loppemarked
Tusen takk til folket som stilte opp og gjorde den gråe dagen til en fin festdag. Mange flotte hatter og bare blide fjes å se. Noen fikk også gjort seg et kupp på auksjonen. tusen takk til alle de som hjalp Gunnarnes foreldreråd med arrangementet, og tusen takk til Olaug og Birger Melhus som har gjort en fabelaktig jobb med innsamling og bringing av gjenstander helt fra Trøndelag, og som også deltok denne dagen. Vi håper denne tradisjonen kan fortsette.

auksjon
Fra auksjonen
kaniner
Hønene og kaninene var populære blant de små
Boccia i Valfjorden
Tusen takk til Ragnar og Sine Jensen, og Liv og Arnold Jensen som har startet, og på tur holdt spillerunder på Valfjord stadion lørdager i hele sommer. Et kjempemoro spill for store og små. Vi som har deltatt er veldig fornøyd med å ha fått lov og bli introdusert og glad i spillet.
boccia
Boccia i Valfjorden
Informasjon og bilder til denne artikkelen har Måsøy kommune fått fra Bernhard M. Mørland.

Skjema