Skolekorpset fikk oss i julestemning

En utrolig flott konsert ble det på lørdag ettermiddag på samfunnshuset. Skolekorpset med aspiranter og kulturskolens teaterlekgruppe hadde konsert for 200 mennesker.

Lørdag 2. desember var det duket for ei koselig adventsstund på samfunnssalen. Havøysund skolekorps presenterte sammen med elever på teaterlek  fra Måsøy kulturskole en julekonsert som satte den fullstappa salen i god julestemning.

 

Konserten begynte med sjarmerende hvitkledde teaterspirer som gikk rundt blant publikum med tente lys mens korpset spilte Tenn Lys. Dermed var tonen satt. Vi fikk videre høre kjente julesanger som Hark the herald angels sing og Marys Boychild.

Når korpset spilte kjente juleleker så lekte smånissene fra teaterlek ivrig og entusiastisk med.  

Musikantene tok oss også med til Blåfjell der vi fikk høre musikk fra den kjente og kjære TV-serien. 

Visa om Rudolf, som er så rød på nesen og som blir erta for det av de andre reinsdyrene helt til den dagen da nissen trenger ham fremst for å lyse opp når de skal ut med julegaver, svinga godt. Det gjorde også bjelleklang.

 

Skolekorpsets aspiranter fikk instrumenter sist i september, og hadde sin første opptreden på lørdag. Uten noter og med en enorm spilleglede kom de godt fra det med sine to små stykker. De gjorde også en fremragende jobb som konferansierer under hele arrangementet.

 

Det hele ble avslutta med Julenatt, en av de nye julesangene som dirigenten i Oslo Gospel Choir, Tore W. Aas har laget. Korps,sangsolister og kor satte med det punktum for en stemningsfull og fin stund.

Korpset[1]_550x413
Her ser vi nesten hele korpset. Det er styrket med intruktører og noen fra musikkforeninga.
Korpset og besøkende_550x413
Det var mange besøkende på konserten - skal vi tippe opp mot 200 stykker?
Korpset Evy_550x413
Blånisse Evy styrer korpset med myndig, men mild hånd.
Korpset Avslutning_550x413
Avslutningsnummeret var Julenatt.
Korpset - smånisser_550x413
Smånissene var med - teaterlekgruppa til kulturskolen lagde også fin stemning.

Skjema