Skolekorpsets korpstur til Tromsø

I helga deltok Havøysund skolekorps på korpsfestivalen Rytmix 2006. Dette var den siste turen for korpset før sommerferien.

16. - 18. juni var Havøysund skolekorps i Tromsø og deltok på korpsfestivalen Rytmix 2006. Sammen med 37 andre korps (ca 1400 musikere) var vi med på å "ta byen". Det var korpsmusikk fra morgen til kveld overalt hvor vi gikk. Vi marsjerte, spilte egne konserter og deltok i NM i Bakkeløp. Sammen med korps fra Alta, Tverrelvdalen, Øksfjord og Talvik/Kåfjord danna vi et storkorps som spilte sammen på konsert. Det ble en stor suksess.
 
Som vanlig når korpset er på tur så er humøret på topp, stemninga høy og alle veldig greie. Bussjåføren som kjørte oss til og fra skrøt uhemma av ungene/ungdommene, og kunne fortelle at det ryktes blant sjåførene at Havøysund skolekorps er det en fryd å dra på tur med. Det er ikke fritt for at vi blir stolte av medlemmene våre når vi får høre sånt!
 
Rytmix 2006 var en meget godt gjennomført festival, og alt fra mat til konserter gikk på skinner. Å delta på sånne arrangement gir oss både inspirasjon og motivasjon til å fortsette videre med å utvikle korpset vårt. Men nå skal vi først ha oss en velfortjent sommerferie! God sommer til alle i Måsøy kommune fra oss i Havøysund skolekorps!

P6170019
Havøysund skolekorps holder egen konsert på Strandtorget i Tromsø
P6170001
Her er storkorpset samlet til øving i skolegården
P6180031
Her sitter vi klare til å spille konsert i Gyldenborghallen
P6180022
Uten mat og drikke... Her venter vi på å slippes inn til frokost
P6180042
Rytmix 2006 er historie og vi er klare til å reise hjem

Flere bilder finner du i vårt bildegalleri.

Skjema