Småjenter fotball_100x75

Småjentene med ny pokal

Det er Havøysunds småjenter i fotball som for tiden fyller opp idrettslagets pokalskap.Denne gang ble det en hederlig 3. plass i småjenteklassen i årets G.Hagen Cup som ble arrangert i Hammerfest i helga.

Småjentene spilte i alt 6 kamper i turneringen, i semifinalen ble det et knepent 0-1 tap for Bossekop som til slutt vant klassen. Resultatene fra kampene ble: Havøysund-Hif/Stein1 2-0,  Havøysund-Alta 1-0,  Havøysund-Porsanger 1-0,  Havøysund-Bossekop1 0-1, Havøysund-Bossekop2 (semifinale) 0-1,  Havøysund-Hif/Stein2  3-1 (bronsefinale). Vi gratulerer !

Hederlig innsats også fra smågutte- og guttelaget til Havøysund.
Småguttene ble slått ut i kvartfinalen, mens guttelaget tapte på straffesparkkonkurranse i sin semifinale.

Alle Havøysund-lag tok seg dermed frem til sluttspillet, en prestasjon som det står respekt av.
I tillegg ble guttelaget til Havøysund tildelt ”fairplayprisen” i sin klasse.
Småjenter fotball_500x375