Sommergjest fra Sverige

I dag har vi besøk av Eva Tubring fra Sverige. Hun sitter utenfor Coopen og nyter godværet og folkelivet på torget. Hun er nettopp kommet ned fra Gavelen der hun betraktet øyene og den storslåtte naturen overalt.

Hun er nettopp kommet ned fra Gavelen der hun betraktet øyene og den storslåtte naturen overalt. I ettermiddag skal hun reise til Ingøy og overnatte der. Tidligere i dag var hun innom museet og synes det var spennende og interessant å se bilder og gjenstander fra gamle dager her i kommunen. Jeg spør hva hun synes om været. Til det svarer hun at det ikke er kaldt, men klart og fint med litt sol imellom. Det er så reint, fint og velordnet her, fortsetter hun. Alle sammen er dessuten veldig hjelpsomme.

Eva forteller at hun har vært 14 dager i Finnmark. Kom hit med Widerøe. Har ellers reist med hurtigrute og buss omkring i fylket. Målet hennes er å oppleve naturen her som hun har hørt så mye om. I går besøkte hun Nordkapplatået. Alt for mange turister der, bemerker hun, men hun var heldig å få oppleve midnattssola, som bare et fåtall turister har sett i sommer.

God tur til Ingøy.
 

DSC_0008

Tekst og bilde: Bernt Jacobsen.

Skjema