Norway Cup

Sterk start av Norway Cup-jentene

Det ble uavgjort 1-1 i den første kampen til Havøysunds småjentelag i Norway Cup. Motstanderen var Spjelkavik, et utrolig sterkt lag. Treneren Tor-Bjarne Stabell forteller at det er uholdbart varmt. Under kampen var det 30 grader.

Det ble en sterk start av havøyjentene på Ekebergsletta i Oslo i forbindelse med lagets deltakelse i Norway Cup. Det ble 1-1 mot Spjelkavik. Det ble 1-0 til Havøysund allerede etter ett minutt av første omgang. Det var mest sannsynlig et selvmål etter mye fram og tilbake foran mål. Det ble 1-1 etter 11 minutter ut i første omgang.

I andre omgang bølget spillet fram og tilbake. Havøysund hadde tre store sjanser. Ulrikke hadde et skudd som gikk like over tverrliggeren. Nora hadde to kjempe muligheter, men ballen vile dessverre ikke i mål.

- Jentene er i kjempehumør etter kampen, men de var utrolig slitne etter kampen, forteller en svært fornøyd trener Tor Bjarne Stabell.

Det var den utrolige varmen som gjorde at jentene var så slitne. Tor Bjarne mener at det er minst 30 grader ute på banen.

- Vi hadde bøtter med vann og svamper for å kjøle oss ned, samtidig som jentene drakk mye, sier Tor Bjarne.

Småjentene fra Havøysund stiller med følgende lag:

Keeper: Linn Solheim Jacobsen

Forsvar: Rakel Kemppe Johansen, Amalie Olsen og Ulrikke Simonsen

Midtbane: Martine Stabell, Bettina Bjørnå og Rikke Stabell.

Angrep: Nora Olli Johansen, Kamilla Brochmann og Berntine Nilsen.

Neste kamp går klokken 15.50 mandag mot Jevnaker.

Vi følger småjentene i Norway Cup, og det vil bli lagt ut tekst og bilder etter hvert.