Suksess for jentene i Norway Cup

Jentene spilte uavgjort i sin tredje kamp mot Olsvik. Resultatet ble 1-1. Jentene kom dermed på andre plass i sin avdeling og er dermed videre i A-sluttspillet.

Bertine Nilsen scoret målet til Havøysund. Trener Tor Bjarne Stabell forteller at det var en kjempeprestasjon. Bertine raidet opp langs høyresiden og satte ballen hardt i mål. Dette målet kom etter syv minutter i første omgang.

I pausen var jentene i fyr og flamme og følte at de hadde taket på kampen. I andre omgang presset de hardt i en ellers jevnspilt kamp. Det var en aldri så liten skuffelse da motstanderen scoret utligningsmålet 3 minutter før slutt i andre omgang.

- Jentene er helt i himmelen, men det ble nok et lite antiklimaks når utligningsmålet kom i andre omgang, forteller en svært fornøyd trener.

Treneren vil også fremheve keeperen Linn som gjorde en fremragende innsats i mål.

- Heldigvis er vi ikke plaget med skader. Det er kun Amalie som er sendt til lapping for blemmer og gnagsår, sier Tor Bjarne.

Jentene går videre til A-sluttspillet. Neste kamp går i morgen onsdag klokken 17.40 mot Rustad eller Gossen.