Fotball i Havøysund

Suverene Havøyjenter

Det ble en flott fotballørdag. Været viste seg endelig fra en bedre side. Det var 11-12 varmegrader, noe sol og lite vind. Det ble spilt i alt 7 jentekamper på Havøysund stadion. Havøyjentene viste klasse, og de vant alle sine kamper.

Lillejentene spilte mot Indrefjord og HIF/Stein. Det ble seier i begge kampene. I kampen mot Indrefjord vant jentene 6-2 og mot HIF/Stein ble resultatet 8-0 til Havøysund.

Småjentene vant 5-1 over HIF/Stein og 1-0 over Porsanger.

Småjentenes kamp mot Porsanger  ble jevnere enn det vi i utgangspunktet hadde regnet med, selv om jentene fra Havøysund hadde de største og fleste sjansene. Havøysund presset hardt i første omgang, men den nødvendige flaksen var ikke på jentenes side. Det var flere skudd som gikk i stanga og ut, og Havøyjentene fikk også straffespark som det ikke ble mål av.

Havøyjentene presset hardt også i andre omgang uten at det ble resultater av det. Det virket som om jentene ble slitne eller kanskje de ble frustrerte over at det ikke ble mål på alle sjansene. Heldigvis fikk Havøysund ett mål mot slutten. Det kom bare et par minutter før slutt. Resultatet ble dermed rettferdig. Det beste laget vant.

Utespillerne til Havøysunds lillejenter etter ett av målene de fikk.
Jentene takker for kampen. Her ser vi lillejentene etter kampen mot Indrefjord.