Toppmøte i innebandyen

I helga var lagene til Havøysund IL Innebandy i Hammerfest og møtte Hammerfest & Forsøl sine lag.
Etter at Havøysund IL Innebandys herrelag vant over HF1 forrige helg var det duket for nok et toppoppgjør mellom lagene i Hammerfest søndag 6.november.

Denne gang var det HF1 som trakk det lengste strået etter en nervepirrende 3.periode.

HF ledet 2-0 etter første periode. Etter 2.periode sto det 3-0 til HF og de fleste trodde nok at kampen i realiteten var avgjort. Men i 3.periode tok Havøyguttan seg kraftig sammen og fikk uttelling på sjanser og plutselig sto det 3-3. Med bare et par-tre minutter igjen så det ut som om det skulle gå mot poengdeling. Havøysund fikk da en utvisning mot seg og klarte ikke å stå imot presset fra HF som gikk opp til 4-3. Helt i sluttsekundene presset Havøysund på og hadde bl.a. et skudd som gikk via stang og tverrligger, men ikke i mål. Kampen endte til slutt 4-3 til HF, som da fikk sin revansje for 2-1 nederlaget fra forrige helg.

I den andre kampen spillte damene. Havøysund ble et nummer for små og måtte bare innse at HF til slutt vant kampen 9-1.

Den tredje kampen var mellom Havøysund og HF2 (herrer). Her var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. Havøysund gikk til første pause med 10-0 ledelse. I andre periode økte ledelsen til 17-0 og kampen endte til slutt 21-1 til Havøsyund. NB! Havøysund scoret alle målene!