Jan-Eric Bengtsson_75x95

Værstasjon på hurtigrutekaia

Jan-Eric Bengtsson, havnebetjent i Havøysund havnevesen, har utviklet hjemmesida til Havøysund havnevesen KF Måsøy. Det som er svært interessant, er at hjemmesida er knyttet til en værstasjon ute på hurtigrutekaia. Der kan vi blant annet se hvor sterk vinden er.

Havnebetjent Jan-Eric Bengtsson har utviklet den flotte hjemmesida til Havøysund havnevesen. På hjemmesida er det masse informasjon. Her kan du gå inn å se ruteopplysningene til hurtigruta, hurtigbåten og bussen. Videre kan du lese alt om havna og dens drift.

Det som kanskje er mest interessant er at du kan gå inn på værstasjonen å se  vindstyrken ute på hurtigrutekaia. Du kan også se vindretning,  temperatur, nedbør, luftfuktighet, lufttrykk og så videre.

-Hjemmesiden til havnevesenet vil bli videreutviklet med å vise når det er høy og lavvann, månefasene, sol opp og ned, værvarsel, forteller Jan-Eric, mulighetene er mange.

Hjemmesiden til havna finner du her.
Dersom du ønsker å gå rett inn på værstasjonen, så gjør du det her.

Flott arbeid Jan-Eric !!

Jan-Eric Bengtsson stor
Jan-Eric Bengtsson kan være svært fornøyd med arbeidet han har gjort. Værstasjonen og hjemmesiden vil bli en flott informasjonskilde for mange i og utenfor kommunen.

Skjema