Vil du bli utviklingssjef i Måsøy?

Vil du bli en idéskaper og inspirator for utviklingsarbeid i kommunen, både eksternt i kommunen og internt i organisasjonen, samt gi råd og veiledning til både eksisterende bedrifter, nyetablerere, ungdom og ansatte? Stillingen har søknadsfrist 5. januar 2007.

Måsøy kommune har ledig hel stilling som utviklingssjef i en spennende kombinasjon. Stillingens hovedarbeidsområder er personalutvikling og utviklingsarbeid med hovedvekt på næringsutvikling. Stillingen er fast med snarlig tiltredelse. Stillingen er direkte underlagt rådmannen.

 

Stillingen skal være en idéskaper og inspirator for utviklingsarbeid i kommunen, både eksternt i kommunen og internt i organisasjonen, samt gi råd og veiledning til både eksisterende bedrifter, nyetablerere, ungdom og ansatte.  

 

Stillingen skal være kommunens drivkraft i utvikling av ny næringsvirksomhet, samt synliggjøring av de eksisterende muligheter og ha ansvar for rullering og oppfølging av kommunens næringsplan.

 

Videre skal saksbehandling for kommunens næringsfondsstyre og for større saker vedrørende personalområdet være tillagt stillingen.  

 

Stillingen skal samarbeide med fiskerirettleder, kommunens næringsliv, andre kommunale, fylkeskommunale og statlige etater som arbeider med utviklingsarbeid. Det skal også arbeides med regionale tiltak av spesiell interesse for Måsøy.

 

Det skal også arbeides for å skaffe til veie eksterne økonomiske midler til utviklingsstiltak i kommunen.

 

Ved tilsetting i en slik stilling vil man vektlegge høyere utdanning, kjennskap til næringsutviklingsarbeid og relevant erfaring. I tillegg til utdanning og praksis blir det lagt stor vekt på søkerens evne til samarbeid, til å inspirere andre og til å arbeide selvstendig og resultatorientert med planlegging og utviklingsarbeid.

 

Lønn etter avtale / kvalifikasjoner. Tilsettings‑ og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte rådmannen, tlf.78424800 eller leif.vidar.olsen@masoy.kommune.no .

 

Søknad med bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes til: Måsøy kommune, 9690 Havøysund, innen 5. januar 2007.

 

Rådmannen

Skjema