Folkehelse

Utlysning av midler til fysisk aktivitet

Måsøy kommune deltar i Folkehelseprosjektet ”Liv og Lyst i Lys og mørke”. Og har i den forbindelse satt av 100.000,- til fremme av forebyggende helsearbeid gjennom fysisk aktivitet. Vi minner nå om at søknadsfristen nærmer seg.

Hvem kan søke:
Alle lag og foreninger, organisasjoner, institusjoner og grupper av enkeltpersoner i Måsøy som ønsker å videreutvikle eller sette i gang tiltak som bidrar til økt fysisk aktivitet for innbyggere i kommunen.

Vi ønsker å få igangsatt et bredt spekter av tiltak, rettet mot hele befolkningen, men tiltak som rekrutterer nye brukere til fysisk aktivitet vil bli prioritert

Lag en kort beskrivelse av prosjektet med et enkelt budsjett, og send søknaden til Måsøy kommune, v/ Lisbeth Seppola, Torget 1, 9690 Havøysund eller på mail til: lse@masoy.kommune.no innen 15.oktober 2009.

Søknadene vil bli behandlet innen utgangen av oktober av arbeidsgruppa i folkehelseprosjektet, som i tillegg til folkehelsekoordinator består av Kommuneoverlege, Helsesøster og Helse- og Sosialsjef.

Det vil bli stilt krav om inngåelse av partnerskapsavtale i forbindelse med tildeling av midler.

Her kan du finne mer om prosjektet:

Her finner dere Handlingsplanen for folkehelseprosjektet i Måsøy kommune 

Måsøy kommune inviterte lag og foreninger, organisasjoner og private aktører til ”dugnadsmøte” for å komme i dialog i forhold til positiv og ønsket utvikling av Måsøy kommune og da særlig i forhold til fysisk aktivitet og trivsel. Kulturforum: Møteplassen ble gjennomført på Havøysund Hotell 8. juni 2009, og omlag 25 personer deltok på forumsmøtet

Følg linken under, så finner dere en oppsummert oversikt over alle innspillene som kom fram.
Målsetningen var altså å få innspill på hvordan man bedre kan tilrettelegge for fysisk aktivitet og trivsel i Måsøy kommune. Blant innspillene kan man finne mange eksempler på gode tiltak, og flere av de kan man søke midler til gjennom denne ordningen, og nå håper vi at noen der ute benytter anledningen til å realisere gode og ønskede tiltak i Måsøy kommune. Lag og foreninger må gjerne samarbeide om prosjekt som fremmer folkehelsen i Måsøy kommune.

Her finner dere innspillene

30 minutter_740x345
30 minutter_740x345

Skjema